Permanente Make-Up

Permanente
Make-Up

Permanente Make-Up (Cosmetisch of Medisch)


Cosmetische PMU behandelingen

Als permanente make-up specialist bieden wij de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd en doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd en geld.

Medische PMU behandelingen

Na een operatie of ongeval kan het wenselijk zijn dat zichtbare gevolgen worden gecorrigeerd door middel van een dermapigmentatie behandeling. Wij noemen dit een medische PMU behandeling. Zo’n behandeling zal helpen om het zelfvertrouwen weer te laten groeien en om een nare periode af te sluiten. Bij H & S kunt u terecht voor een tepelhofcorrectie. Dit is een fantastische oplossing om weer een mooie natuurlijk ogende tepelhof terug te krijgen na een borstreconstructie.


Boek hier online uw behandeling


De Behandeling


Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) met u worden doorgenomen . Vervolgens wordt de gewenste wenkbrauw, eyeliner of lippen getekend. Daarna bepalen we samen de kleur en brengen we de eventuele verdovingscrème aan. Hierna kan de pigmentatie beginnen. De eerste behandeling zal in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur duren. Dit is inclusief voorgesprek etc. Vlak na de eerste behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijk eindresultaat, omdat de kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces. De kleur zal na de eerste behandeling 50% vervagen en daarom is er ook altijd een retouche nodig. De retouche is na ongeveer 4 tot 6 weken en zit bij de prijs inbegrepen.

De behandeling permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Verdovende crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. Voor de full lips behandeling raden wij dit wel aan!

Nabehandeling


Tijdens het zetten van PMU wordt de huid beschadigd, waardoor een wond ontstaat die vergelijkbaar is met een schaafwond. Voor een optimale genezing van de huid en voor een zo mooi mogelijk resultaat moet je de huid goed droog houden. Het duurt 6 weken voor de huid optimaal is genezen.


  • Hou de behandelde huid de komende 14 dagen droog. Geen water, milk of lotions op de huid aanbrengen. Ook geen sauna, stoombad of zwemwater. De huid zal hierdoor sneller en mooier genezen. Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk.
  • Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen. Gebruik een desinfecterende zeep om uw handen te ontsmetten.
  • De eerste 7 dagen geen make-up bij de behandelde plek aanbrengen, zeker geen mascara!
  • Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU i.v.m. mogelijke ontstekingen.
  • Dek de PMU niet af met pleisters of verband.
  • U mag een week niet in de zon of onder de zonnebank met de behandelde huid.
  • Ga niet aan de korstjes krabben, maar laat de huid dit zelf af stoten. U kunt anders een litteken krijgen of het pigment mee uit de huid trekken.
  • U mag gedurende 14 dagen niet zonnebanken of sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
Online boeken